Scootmobiel leasen voor een voordelige prijs

Een scootmobiel leasen behoort tot de voordelige mogelijkheden van Scootmobielaanhuis

Het is voor veel mensen niet meer mogelijk om een scootmobiel te verkrijgen van de overheid. Dit komt vanwege de bezuinigingen van de overheid op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Wij van Scootmobielaanhuis vinden dat iedereen de kans moet krijgen om mobiel te zijn en te blijven. Daarom bieden wij scootmobielen aan die u voor een voordelige prijs kunt leasen. Zo kunt u, ondanks de bezuinigingen op de WMO en het PGB, toch mobiel blijven. Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft door scootmobielen aan te bieden voor een lage prijs. Ook zullen wij samen met u kijken of er een mogelijkheid is tot subsidie vanuit de overheid.

Leasen van de scootmobiel versus zelf aanschaffen.

Er zitten veel voordelen aan het leasen van een scootmobiel ten opzichte van het zelf aanschaffen. U betaalt maandelijks hetzelfde bedrag, gedurende de periode dat u bij ons een scootmobiel least. Er zijn geen bijkomende kosten. Hierdoor weet u precies waar u elke maand aan toe bent. U heeft de scootmobiel die u graag wilt en al het gemak, wij regelen eventuele reparaties of onderhoud.

Bij het aanschaffen van een scootmobiel moet u zelf zorgen voor een verzekering en zijn onderhoudskosten en reparatiekosten voor uw rekening. Met een beetje pech heeft u meer kosten aan onderhoud of reparaties, of is het model van uw scootmobiel na een termijn van bijvoorbeeld 48 maanden dermate verouderd, dat u er bij verkoop nog zeer weinig voor terugkrijgt.

Voor sommigen is het zelf aanschaffen van een scootmobiel niet mogelijk vanwege de hoge aanschafkosten die direct betaald moeten worden. In dit geval is leasen de perfecte optie.

Wat zijn de kosten van leasen?

De nieuwe prijs van een scootmobiel kan oplopen van €2.000,- tot €12.000,-. Niet iedereen kan dit in een keer betalen. Leasen is dan een perfect alternatief voor de directe aanschaf van een scootmobiel. U betaalt bij leasen maandelijks een vast bedrag gedurende een vooraf afgesproken termijn. U kiest de scootmobiel uit die u graag wilt hebben. Afhankelijk van de aanschafprijs en de afgesproken termijn wordt het maandbedrag bepaald. Wij hanteren termijnen van 24, 36, 48 of 60 maanden. Het afgesproken leasebedrag dat u per maand gaat betalen is inclusief alle bijkomende zaken zoals: verzekering, onderhoud, reparaties en ondersteuning bij pech.

De voordelen van lease.

  • Geen grote investering in één keer
  • Geen omkijken naar onderhoud
  • Geen onverwachte kosten
  • Een vast bedrag per maand
  • U heeft een scootmobiel ter beschikking zonder PGB of WMO
  • U kunt kiezen welke scootmobiel u graag wilt
  • Direct beschikking over een scootmobiel

Email: info@scootmobielaanhuis.nl
Telefoon: 0181- 85 04 39