Scootmobiel huren

Een scootmobiel huren voor een lange periode

Een scootmobiel huren is een goede optie om toch mobiel te blijven als u wegens lichamelijke omstandigheden niet goed kunt verplaatsen. Met een scootmobiel kunt u zelfstandig die dingen doen die voor u belangrijk zijn, of het nou gaat om boodschappen doen, de hond uitlaten, op visite bij een vriendin of familielid of gewoon heerlijk van de buitenlucht genieten. Wij helpen u graag aan een scootmobiel die past bij uw wensen.

Scootmobiel huren voor korte tijd

Heeft u een scootmobiel nodig voor een specifieke periode? Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of een weekendje weg. Voor deze periode huurt u bij ons een scootmobiel. Onze demontabele scootmobielen verhuren wij van een huurperiode van minimaal een week. Vaste modellen kunt u huren bij een huurperiode van langer dan een week.

Ons assortiment scootmobielen

Bij het huren van een scootmobiel heeft u de keuze uit diverse modellen. Wij hebben vaste scootmobielen, waarmee u zich op een comfortabele manier verplaatst en opvouwbare scootmobielen. Opvouwbare scootmobielen zijn ideaal om zelf mee te nemen naar uw bestemming. Deze scootmobielen passen namelijk in iedere auto en klapt u eenvoudig in elkaar.

 

Wat bieden wij u?

Scootmobielaanhuis komt, zoals de naam al zegt, bij u aan huis. U hoeft zelf de deur niet uit. Wij zorgen ervoor dat u vooraf wordt geïnformeerd over de leverdatum en daarom niet voor verrassingen komt te staan. Samen met u spreken wij een tijdstip af waarop wij de huur scootmobiel leveren. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal gebruik maakt van de scootmobiel en leveren daarom een scootmobiel van goede kwaliteit. Mocht het voorkomen dat de scootmobiel niet optimaal werkt, of mankementen vertoont, komen wij bij u langs om dit te verhelpen. Wij bieden u pechhulp aan met een vervangend exemplaar, zodat u ervan verzekerd bent dat u altijd met een goed werkende scootmobiel op pad gaat.

Een scootmobiel bij ons huren is altijd inclusief WA-verzekering. Mocht er iets gebeuren, dan handelen wij dat netjes voor u af. Voor ons staat voorop dat u gewoon geniet van uw gehuurde scootmobiel en dat u niet om hoeft te kijken naar bijkomende zaken.

Als u bij scootmobielaanhuis een scootmobiel huurt, zijn zaken als verzekeringen, reparaties en pechhulp bij de prijs inbegrepen.

Kosten scootmobiel huren

De kosten van het huren van een scootmobiel zijn afhankelijk van het model en de huurtermijn.

Bent u benieuwd naar de kosten die horen bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en het totale kostenplaatje.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een scootmobiel, vraag dan gratis een offerte op maat aan via ons contactformulier op de website of neem telefonisch contact met ons op via:

Email: info@scootmobielaanhuis.nl
Telefoon: 0181- 85 04 39